OVER MIJ

Ik maakte als journalist en televisieverslaggever bij de actualiteitenrubrieken Nieuwsuur en Netwerk van de Nederlandse Publieke Omroep vele honderden reportages in binnen- en buitenland over alle soorten nieuws: van de Britse en Duitse verkiezingen tot de tsunami in Sri Lanka, de oorlog in Afghanistan en de cartooncrisis in Denemarken. Ik deed research naar en publiceerde over politiek, economie, rampen, kunst, wetenschap, justitie, defensie, welzijn en zorg. Mijn journalistieke werk omvat zo’n 150 primeurs.

De afgelopen decennia ontwikkelde ik voortdurend mijn vaardigheden in researchen, interviewen, schrijven, presenteren, maken en vertellen van kristalheldere professionele verhalen.

Sinds 2008 zet ik vanuit mijn eigen bedrijf deze brede en diepgaande kennis en ervaring in als mediatrainer, dagvoorzitter, communicatieprofessional, docent journalistiek, filmproducent en filmdocent.

Ik voltooide een universitaire opleiding bestuurskunde en internationale betrekkingen en behaalde een postdoctorale graad in de journalistiek.

Bekijk opdrachtgevers