Advies

Media bieden kanalen waarop je zo effectief mogelijk je verhaal wilt vertellen. Bij goed en bij slecht nieuws. Ik help u bij uw contacten met de pers en produceer alle diensten en producten die u bij uw communicatie nodig heeft.

Beter in het nieuws?
Ik scan uw organisatie en uw projecten op nieuwswaardigheden en breng u in contact met de passende media. En ik leer u ook dit zelf sneller, beter en met een hoger rendement te doen. Ik help u met media- en presentatietrainingen, het plannen van nieuws en het (leren) schrijven en verspreiden van effectieve persberichten. Sinds 10 jaar verricht ik deze activiteiten langdurig en met veel succes voor onder andere de Universiteit Maastricht, RegMed XB, de Provincie Limburg, MERLN (UM), MIRA (UT), Universiteit Twente (de wetenschapsredactie en alle faculteiten en instituten), Technische Geneeskunde (UT), Sigma Screening, Tactus Verslavingszorg en HALT.

Crises en slecht nieuws?
Natuurlijk kunt u zich ook bij mij melden als u behoefte heeft aan ondersteuning of een taxatie van de situatie als er zwaar weer dreigt voor u of uw organisatie. Een crisis of slecht nieuws beschadigt niet per definitie uw reputatie. Een goede voorbereiding op kritische, offensieve interviews waarin u met extra aandacht leert uw zaak rustig en zuiver uit te leggen helpt al enorm. Voor organisaties die regelmatig met gevoelige kwesties en de druk van de journalistiek te maken krijgen, beveel ik een complete crisistraining aan waarin we stap voor stap door een zorgvuldig voorbereid en uitgetekend script gaan dat een potentieel incident beangstigend dicht benadert. Hopelijk doet het zich nooit voor…Maar als het gebeurt, bent u voorbereid. Referenties van deze training kan ik u in overleg geven.