Dagvoorzitter

Ik heb ruime ervaring als dagvoorzitter, moderator, presentator en debatleider voor organisaties als het RIVM, het Centrum voor Bevolkingsonderzoek, het Trimbos Instituut, het Platform voor Veehouderij en Humane Gezondheid, de WUR, NCOH, de Universiteit Twente, het Roessingh en Health Valley. Met mij haalt u iemand in huis die zich zeer gedegen voorbereidt. Ik ben graag uw krachtige voorzitter met excellente journalistieke vaardigheid en gevoel voor de representatieve functie en het mogelijk ook feestelijke karakter van de dag.

Vaak begint mijn taak al maanden van tevoren. Vrijwel iedere opdrachtgever vraagt mij dan om actief mee te denken over de kern en de werkelijke bedoeling van de dag, de precieze invulling, de keuze van de sprekers, de verdeling van de thema’s over gesprekken en debatten, de wijze van interviewen en de manier waarop we het publiek bij het podium betrekken en natuurlijk: de plaats en de zaal van handeling. Ik denk graag mee en ben daar goed in!

Naast Nederlands spreek ik vloeiend Engels en Duits. Enkele van mijn recente grote symposia met honderden gasten zijn: Nationaal Veiligheidsprofiel Congres 2017, Kennisplatform Veehouderij en Humane Gezondheid in 2015, 2016 en 2017. En in 2018 ondermeer het ESBLAT-symposium en het Engelstalige Global One Health Congres. Voor het RIVM presenteerde ik een tv-programma van 1 uur (webcast) over de invoering van het bevolkingsonderzoek naar darmkanker.