DAGVOORZITTER

Ik heb ruime ervaring als dagvoorzitter, moderator, presentator en debatleider voor organisaties als het RIVM, Wageningen Universiteit en Research (WUR), het Centrum voor Bevolkingsonderzoek, het Trimbos Instituut, het Platform voor Veehouderij en Humane Gezondheid, het Netherlands Centre for One Health (NCOH), de Universiteit Twente, het Roessingh en Health Valley.

Met mij haalt u een krachtige voorzitter in huis met behendige journalistieke vaardigheden, gevoel voor de representatieve functie en het vermogen om in te spelen op het specifieke karakter van een bijeenkomst.

Ik bereid me gedegen voor en vaak begint mijn taak al maanden van tevoren. Vrijwel iedere opdrachtgever vraagt mij om actief mee te denken over de kern en het doel van de dag, de precieze invulling, de keuze van de sprekers, de verdeling van de thema’s over gesprekken en debatten, de wijze van interviewen, de manier waarop we het publiek bij het podium betrekken en natuurlijk de locatie.

Naast Nederlands spreek ik vloeiend Engels en Duits. Enkele van mijn recente symposia met honderden gasten zijn: het Nationaal Veiligheidsprofiel Congres, het Kennisplatform Veehouderij en Humane Gezondheid, het ESBLAT-symposium en het Engelstalige Global One Health Congres. Voor het RIVM presenteerde ik eerder een tv-programma van 1 uur (webcast) over het bevolkingsonderzoek naar darmkanker.

Advies vragen