Dagvoorzitter

Ik heb ruime ervaring als dagvoorzitter, moderator, presentator en debatleider voor organisaties als het RIVM, de WUR, het Centrum voor Bevolkingsonderzoek, het Trimbos Instituut, het Platform voor Veehouderij en Humane Gezondheid, NCOH, de Universiteit Twente, het Roessingh en Health Valley. Met mij haalt u iemand in huis die zich gedegen voorbereidt. Ik ben graag uw krachtige voorzitter met behendige journalistieke vaardigheden en gevoel voor de representatieve functie en het mogelijk ook feestelijke karakter van de dag.

Vaak begint mijn taak al maanden van tevoren. Vrijwel iedere opdrachtgever vraagt mij dan om actief mee te denken over de kern en de bedoeling van de dag, de precieze invulling, de keuze van de sprekers, de verdeling van de thema’s over gesprekken en debatten,  de wijze van interviewen en de manier waarop we het publiek bij het podium betrekken en natuurlijk: de plaats en de zaal van handeling.

Ik denk graag mee en ben daar goed in! Naast Nederlands spreek ik vloeiend Engels en Duits. Enkele van mijn recente symposia met honderden gasten zijn: Nationaal Veiligheidsprofiel Congres,  Kennisplatform Veehouderij en Humane Gezondheid het ESBLAT-symposium en het Engelstalige Global One Health Congres. Voor het RIVM presenteerde ik bijvoorbeeld een tv-programma van 1 uur (webcast) over de invoering van het bevolkingsonderzoek naar darmkanker.